Diensten

Alles is mogelijk

Geluidstechnicus

Als geluidstechnicus ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geluid bij een opname of liveoptreden. Dit houdt in dat ik de apparatuur die het geluid opvangt of versterkt instelt en bedient, en dat ik de niveaus en EQ aanpast om het best mogelijke geluid te krijgen. Bij live-geluid mix ik de verschillende instrumenten en vocalen zodat ze duidelijk hoorbaar zijn voor het publiek.
 
 

Allround Technicus

Een allround technicus is een professional die een breed scala aan diensten verleent met betrekking tot geluidsapparatuur. Dit omvat het opzetten en bedienen van geluidssystemen, evenals het oplossen van problemen en het repareren van eventuele problemen. Allround technici zijn een essentieel onderdeel van elk team dat ervoor moet zorgen dat evenementen of producties soepel verlopen en geweldig klinken.

Podiumtechnicus

Als podiumtechnicus bied ik ondersteuning bij evenementen en producties door audio- en lichtapparatuur op te stellen en te bedienen. Ook kan ik verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en de herstelling van de apparatuur. Ik werk nauw samen met evenementcoördinatoren en producenten om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het evenement of de productie vlot verlopen.
 
 

Bouw- en breektechnicus

Als bouw- en breektechnicus ben ik verantwoordelijk voor een verscheidenheid aan taken. Ik help met het opbouwen van geluidsinstallaties voor onze klanten, maar ook met het afbreken ervan na afloop van evenementen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

TK Sound Support